Sunday 5 April 2009

OFF for Symbian [updated]

Η εφαρμογή OFF for Symbian έχει ανανεωθεί ώστε οι ακροατές κάτοχοι smartphones να μπορούν και πάλι να ακούν το σήμα του σταθμού εν κινήσει. Όπως έχουμε προαναφέρει οι εφαρμογές OFF for Symbian και OFFRadio Wii σταμάτησαν να λειτουργούν λόγω της αλλαγής των links του stream του σταθμού. Η εφαρμογή OFF for Symbian ανανεώθηκε και στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε το νεό Player.


OFFRadio Player v2
for Symbian OS:

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διαδικασία εγκατάστασης, συμβατότητα συσκευών και χρήση της εφαρμογής, δείτε αυτό. Πριν εγκαταστήσετε τον καινούριο player σιγουρευτείτε ότι αφαιρέσατε (remove/uninstall) τον παλιό ώστε να μην καταλήξετε με δύο players εκ των οποίον μόνο ο ένας να λειτουργεί. Όσοι επιθυμούν να ακούσουν μέσω 3G στην Ελλάδα μπορούν να ενημερωθούν από εδώ για τις χρεώσεις.

Happy mobile streaming!

8 comments:

Anonymous said...

Kalh douleia paidia. Tipota gia s60v5 yparxei? Giati to ebala sto kinhto mou k den paizei :(

commaz said...

Πολύ καλή δουλειά παιδιά, αλλά εγώ έχω Nokia E66 και δεν παίζει. Μου λέει πως το file format is not supported!

PM said...

παιζει μια χαρα σε νοκια 5800 !!

Anonymous said...

sto 5800 den xreiazete na exeis otidhpote , kaneis stream apeytheias apo to Realplayer :)

Anonymous said...

pos akous meso Realplayer apo 5800?? ti dieuthinsi dilaneis gia stream?

unpaiktable said...

Για καλή ποιότητα και υψηλό bitrate (μεγαλύτερος όγκος δεδομένων):
http://87.117.250.3:9192

ενώ για χαμηλό bitrate, και ποιότητα συνάμα:
http://87.117.250.5:9052

Anonymous said...

άλλαξε κάτι πρόσφατα στο 87.117.250.3:9192 ? άλλοτε εμφανίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών και άλλοτε όχι.. καμία ιδέα; (streamάρω με το internet radio application για Nokia E51)

Unknown said...

Για να μην ταλαιπωρείστε... http://europe.nokia.com/NOKIA_MASTER_NOKIA_COM_5/Explore_services/Nokia_Music/download.html Αφού το κατεβάσετε, συνδέστε το κινητό σας με το pc κι ανοίξτε το αρχείο. Εκτελέστε την εγκατάσταση στο κινητό σας και βάλτε στα αγαπημένα σας το Offradio, θα το βρείτε στους Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.